R.K. Parochie Heilige Nicasius

logoinjpg

 

Welkom op de internetpagina van onze

R.K. parochie Heilige Nicasius.

Door op een van de kerken te klikken, kunt u de informatie vinden van de betreffende geloofsgemeenschap.

 

Nagenieten van De Lindse Passion!

Alweer bijna een maand geleden hebben, in de schemer van Paaszaterdagavond, duizenden toeschouwers genoten van een imposante en emotionele uitvoering van De Lindse Passion. Eén van de vele activiteiten waarmee het 550-jarig jubileum van het Leendse kerkgebouw dit jaar wordt gevierd.

Passion nagenietenDankbaar en trots kijken we terug op dit evenement, waar de saamhorigheid van Leende tot in de haarvaten werd gevoeld. De vele foto’s en de registratie van De Lindse Passion door RTV Horizon maken het mogelijk om nog eens te genieten van dit mooie spektakel. De mooiste foto’s zijn gebundeld in een 32-pagina’s tellende glossy en daarnaast is een film van De Lindse Passion binnenkort op USB-stick verkrijgbaar.

Wilt u de Lindse Passion nog eens herbeleven en thuis nagenieten? Zowel het fotoboek als de USB-stick zijn te koop voor het symbolische bedrag van € 5,50. Een combinatie van beide kost nu eenmalig € 10,00.

Verkoopmomenten in Dorpshuis De Schammert (Dorpstraat 59 in Leende) zijn op:

-          Zondag 28 april van 12.30 uur tot 13.30 uur

-          Maandag 29 april van 19.00 uur tot 21.00 uur

-          Dinsdag 30 april van 19.00 uur tot 21.00 uur

De glossy kan direct meegenomen worden, de film op USB-stick wordt, als u die nu reserveert, over enkele weken bij u thuisbezorgd. Tevens kunt u hier de speciale jubileumkaarsen (à € 7,-) bemachtigen.

Na de verkoopmomenten in de Schammert bestaat er de mogelijkheid om een bestelling te doen via de website www.kerkgebouwleende.nl. Deze bestellingen worden over enkele weken bij u thuis afgeleverd.