Nationale Bedevaart naar Brielle

Op zondag 14 juli staan we stil bij de Martelaren van Gorcum, waar de patroonheilige van onze parochie er één van was: de H. Nicasius. Op zaterdag 6 juli vindt de Nationale bedevaart plaats in Brielle.

Vanuit heel Nederland trekken er pelgrims naar het bedevaartsoord waar de Martelaren om het leven zijn gebracht. We willen u daarom ook uitnodigen om met ons mee te trekken naar Brielle, zodat we met velen samen ons geloof kunnen vieren op deze bijzondere historische plaats.

We vieren ons geloof in de gemeenschap van de Kerk. Die gemeenschap geeft ons kracht. Dat is ook wat de Martelaren ons laten zien.

Programma van die dag zal zijn:

08.00 uur vertrek pastorie Geldrop
08.15 uur vertrek pastorie Heeze
11.00 uur eucharistieviering in de bedevaartskerk met Mgr. Dr. J.H.J. van den Hende als hoofdcelebrant.
13.30 uur rozenkrans gebed
14.30 uur kruisweg op het martelveld
15.30 uur plechtige vesperviering met aansluitend sacramentsprocessie en pelgrimszegen op het martelveld.
17.00 uur 20160709_145117.jpgvertrek uit Den Briel.

Voor meer informatie of opgeven kunt u terecht bij de pastorie in

Geldrop. 040-2862364 ma. t/m vrij tussen 09.00 uur en 12.00 uur of

via geldrop@parochienicasius.nl.
De kosten voor de bedevaart zijn €35.- p.p.