Bedevaart naar Handel

Programma 356ste bedevaart 28 en 30 juni a.s.

Thema Handelse bedevaart 2023: “Pelgrims van hoop, met Maria biddend voor vrede”

haNDEL

Helaas heeft het bestuur van de Handelse bedevaart moeten besluitend, geen georganiseerde voet bedevaart te organiseren naar Handel. Houdt dat in dat u niet te voet mag? Natuurlijk is iedereen vrij om te voet naar Handel te trekken. Door het geringe aantal voetgangers is het niet meer mogelijk om dit te organiseren.
Natuurlijk zien we u graag op vrijdagavond in de H. Brigidakerk of op zondagochtend in Handel. Programma voor dit jaar:

Vrijdag:
18.30 uur Aanbidding van het Allerheiligste en vesper/avondgebed.
19.00 uur Eucharistieviering met aansluitend koffie/ thee in het St. Antoniushuis.

Zondag:
07.00 uur Vertrek fietsers vanaf de H. Brigidakerk
07.30 uur Vertrekt er één bus naar Handel
09.00 uur Aankomst Handel
09.30 uur Eucharistieviering in het park, bij slecht weer in de kerk. Aansluitend korte uitstelling en zegen met het Allerheiligste.
11.30 uur Worden in de kerk de bekende bedevaart-liederen gezongen of u kunt de kruisweg in het processiepark mee bidden.
12.45 uur Vertrek bus en fietsers

Misintentieskunt u opgeven bij de pastorie (St. Antoniushuis) kosten € 10,00.

Voor de busreis naar Handel zijn de kaartjes te verkrijgen voor €2.- p.p

vanaf 1 t/m 25 juni bij de pastorie (St. Antoniushuis).

Pastorie (St. Antoniushuis), Stationsstraat 21, 5664 AP, Geldrop, tel.: 040-286 23 64, bereikbaar van ma. t/m vrij. tussen 09.00 – 12.00 uur.