Leende

Mededeling

1. Nu we elke zondag om 10.00 uur een gezongen eucharistieviering hebben, hopen we dat de parochianen de weg naar de kerk weer gevonden hebben, zoals voorheen. Ook in deze coronatijd mogen en kunnen we met elkaar ons geloof vieren, binnen de regels van het RIVM.

2. De gebedsdienst op RTV Horizon zal dit jaar om de week worden uitgezonden vanuit één van de kerken van de gemeente Heeze-Leende en Cranendonck.  Deze viering wil een teken van verbondenheid zijn met de zieke, oudere en kwetsbare parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ons doel blijft om elkaar fysiek te ontmoeten in de kerk om samen het geloof te belijden en te voeden.

3. Voor opgave van misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie maandag t/m vrijdag tussen 09.30 – 10.30 uur.

Op zondag 25 april om 12.30 uur: doop van Saar van Raaij, dochter van Paul van Raaij en Miranda de Haas.

Zondag 2 mei om 11.30 uur: doop van Merel Bunt, dochter van Wiebrand Bunt en Karin Heilijgers, én zusje van Jesper.

Zaterdag 17 april géén dienst in het Leenderhof.

Zondag 18 april om 10.00 uur: Hoogmis.

Gertruda Roefs- Thijssen als jaargetijde en Martinus Roefs.
Tieu Schellekens als jaargetijde.
Intentie uit dankbaarheid.
Andrea van Overdijk-Versteijnen.
Zieken in onze gemeenschap.

Zaterdag 24 april géén dienst in het Leenderhof.

Zondag 25 april om 10.00 uur: Hoogmis.

Truusw van Lieshout-van Kesselen Bert van Lieshout.
Overleden ouders van Meijl-Verduijn en Lies van Meijl.
Wout Gabriëls.
Toos van Lieshout-van Eeert als jaargetijde.
Ernstig zieken in de parochie.
Intenties in het intentieboek in de Mariakapel.