Leende

Mededeling

1. Nu we elke zondag om 10.00 uur een gezongen eucharistieviering hebben, hopen we dat de parochianen de weg naar de kerk weer gevonden hebben, zoals voorheen. Ook in deze coronatijd mogen en kunnen we met elkaar ons geloof vieren, binnen de regels van het RIVM.
2. Vanaf nu zullen we de misintenties, die in de coronacrisis genoteerd stonden, meenemen in de eucharistieviering, zoals u hieronder ook kunt lezen.
3. De gebedsdienst op RTV Horizon zal dit jaar om de week worden uitgezonden vanuit één van de kerken van de gemeente Heeze-Leende en Cranendonck.  Deze viering wil een teken van verbondenheid zijn met de zieke, oudere en kwetsbare parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ons doel blijft om elkaar fysiek te ontmoeten in de kerk om samen het geloof te belijden en te voeden.
4. Voor opgave van misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 08.30 – 11.30 uur.

Op zondag 4 oktober om 11.30 uur: doop van Brent van der Palen, zoon van Boet van der Palen en Lidy van der Velden én broertje van Yara.

Voor opgave misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 08.30 – 11.30 uur

26e zondag door het jaar

zaterdag 26 september: nog steeds geen eucharistieviering in het Leenderhof

zondag 27 juli om 10.00 uur: gezongen eucharistieviering (dameskoor).

Wim van Meijl.
Intentie uit dankbaarheid..
Ook vermelden wij de misintenties van 31 mei jl.
Jan Noten en Miet Noten- Engelen.
Toon Smulders en Koos Smulders-van Hunsel.
Henrica Bax-van Happen en Jan Bax.
Harrie van Meijl.
Catharina Hendrika Hulsen en Petrus Jacobus van der Palen en overleden kinderen.
Annie Swinkels als jaargetijde, Hendrikus Swinkels en Maria Swinkels-Bastiaans en overleden familie.
Martinus Engelen en Marietje Engelen-van Asten en hun zoon Frans.
Lies Vos-van der Zanden.
Lies van Meijl.
Harry Vergoossen als jaargetijde.
Frans van Luik als jaargetijde.
Harrie van Dommelen.
Siraar van der Palen namens zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.