Mierlo

Met een kerkelijke uitvaart gaan we afscheid nemen van Ans van der Zanden – van der Put 82 jaar

Misintenties

Voor opgave misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 09.00 – 10.00 uur

Zaterdag 17 april 17.00 uur Eucharistieviering,

misintenties voor Hans Josiassen, Trees Asmussen – de Quillettes, Wim Manders, Miep Wortel – van der Linden, Francien v. Hoof – Stevens, Marlène Teuwen – Dingelstad, Ans v. der Zanden – van der Put.

Zondag 18 april, 9.30 uur Eucharistieviering,

misintenties; Maria Schirilla, Jan en Dora Smits – Bosch.

Maandag 19 april 18.30 uur; Eucharistieviering in Hof van Bethanië

Zaterdag 24 april 17.00 uur Eucharistieviering,

Misintenties: Trees Asmussen – de Quillettes, Wim Manders, Miep Wortel – van der Linden, Francien v. Hoof – Stevens, Marlène Teuwen – Dingelstad, Ans v. der Zanden – van der Put.

Zondag 25 april 9.30 uur Eucharistieviering,

Misintenties: ouders v. Teeffelen – v.d. Velden, Jan en Mien Knoops – Coolen, zoon Jan, kleinzoon Peter én Willy, Maria Hartly.

Maandag 24 en woensdag 28 april 18.30 uur; Eucharistieviering in Hof van Bethanië