Communie Heeze

De eerste communieviering vindt om het jaar in Heeze plaats, d.w.z. groep 4 en groep 5 worden samengevoegd. De parochie neemt het initiatief om de ouders van de mogelijke eerste communicanten aan te schrijven en uit te nodigen voor de informatieavond.

Om de kinderen goed voor te bereiden op dit feest, is er binnen de parochie de werkgroep Eerste Communie. Deze werkgroep zal met de kinderen een aantal zondagen bijeenkomen om samen te werken aan het thema eerste communie. Zo leren zij de betekenis van de eerste communie, wie Jezus is en wat Hij voor hen kan betekenen. We werken aan de hand van een werkboekje en huiswerkopdrachten. Het is fijn wanneer u samen met uw kind de huiswerkopdrachten maakt, zodat we de kinderen samen goed kunnen voorbereiden op deze feestelijke dag.

In het schooljaar 2021-2022 zal in de kerk te Sterksel geen 1e communieviering plaatsvinden.

Voor meer informatie: communieheeze@parochienicasius.nl

Werkgroep Eerste Communie